Julia Veerling

Reviews

Hans Moltmaker
Lees verder
Julia is een super gepassioneerde viool lerares die kinderen vanaf jongs af aan spelenderwijs en serieus waar nodig, individueel en in samenspel laat groeien tot jonge muziektalenten.
Eva van de Poll
Lees verder
Heel goede vioollessen! Met enorme toewijding wordt er lesgegeven, en na elke les staat dochterlief te stuiteren van plezier. Julia is een heel kundige en warme vioolpedagoge, die op een mooie manier bijdraagt aan hoe muziek een rol in ons leven speelt
Cecilia Bernardini
Lees verder
Julia Veerling was mijn eerste vioollerares; ik had het met haar niet beter kunnen treffen. Ze heeft zo’n grote passie voor de viool in mij aangewakkerd dat ik er mijn beroep van heb gemaakt. Nu reis ik de wereld rond om concerten te geven. Het mooie aan haar manier van lesgeven is dat het zowel de speelsheid heeft die nodig is om plezier en luchtigheid te voelen, als een bepaalde discipline die nodig is om vooruitgang te boeken. Ik heb enorm veel aan Julia te danken, en beveel haar dan ook van harte aan!
Britta Jansen
Lees verder
Julia geeft mijn kleindochters les. Ze ziet het kind, begeleidt stap voor stap, bekwaam, duidelijk en lief. Les, groepsles, voorspelen, allemaal geweldig. Heel waardevol in hun ontwikkeling. Dank! Hé ik ben Kate ik zit bij Julia op les en vind haar geweldig. Ik heb veel van haar geleerd en kan binnen 2 jaar al super goed viool spelen. Ze is super goed en aardig. Dankje gr. Kate
Harold Berghuis
Lees verder
Eén van de beste viooldocenten die ik ken. Kennis van zaken en heel veel passie. Veel aandacht voor samenspelen en voorspelen. Mijn dochter kijkt alweer uit naar de volgende les!
Jeroen de Groot
Lees verder
Julia Is absoluut de meest geweldige lerares op viool. Van beginners tot gevorderden. Zeer goed inzicht in ontwikkeling en persoonlijkheid van het individu. Veel uitvoeringen en samenspel. Beter kun je het niet krijgen.
Naoko Austin
Lees verder
Julia has a good connection with my 5 year old daughter and also has good communication skills with parents. Julia is always thinking of ways to keep my daughter engaged and having fun in the lessons. We are really looking forward to growing together and what the future will hold!
Margot de Ruiter
Lees verder
De lessen bieden rust, concentratie, structuur en houvast maar bovenal techniek waarbij er ook aandacht is voor mijn lichamelijke balans. Julia is altijd eerlijk en ondersteunend. Iedere vooruitgang, hoe klein ook, wordt door haar gevierd. Tegelijkertijd wordt er hard gewerkt aan een bredere muzikale fundering. Julia is een enorm toegewijde professionele docente en de overdracht van haar kennis plant zich als een beeld in mijn hoofd en zo neem ik haar altijd een beetje mee op reis. Heel veel dank en ik hoop nog lang bij haar te lessen!
Previous
Next

Een langgekoesterde wens ging bij mij in vervulling toen ik op mijn 51e begon met vioolles. Ik les nu ongeveer 3 jaar wekelijks in Dubai waar ik woon, aan de hand van het Engelse Trinity Guidhall. Dat ik zo gepassioneerd kon raken had ik niet kunnen voorzien.

Mijn reizen naar Nederland brachten een nieuwe dimensie toen ik Julia ontmoette. Ieder bezoek aan Amsterdam geeft mij nu een kans om bij haar te lessen en dat is voor mij een feest! De lessen bieden rust, concentratie, structuur en houvast maar bovenal techniek waarbij er ook aandacht is voor mijn lichamelijke balans. Julia is altijd eerlijk en ondersteunend. Iedere vooruitgang, hoe klein ook, wordt door haar gevierd. Tegelijkertijd wordt er hard gewerkt aan een bredere muzikale fundering.

Julia is een enorm toegewijde professionele docente en de overdracht van haar kennis plant zich als een beeld in mijn hoofd en zo neem ik haar altijd een beetje mee op reis.
Heel veel dank en ik hoop nog lang bij haar te lessen!

Margot de Ruiter